دستگاه های وکیوم فرمینگ + خرید و قیمت

دستگاه‌های وکیوم فرمینگ ابزارهای حیاتی در صنعت بسته‌بندی محصولات متنوع از جمله شیرینی و شکلات، ابزارآلات، مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی، قطعات جانبی و موارد دیگر هستند. این دستگاه‌ها توانمندی زیادی برای ایجاد بسته‌بندی‌های با کیفیت و حفظ تازگی محصولات را فراهم می‌کنند.

یکی از اصولی‌ترین و پرکاربردترین روش‌های شکل‌دهی حرارتی، فرآیند وکیوم فرمینگ است. در این روش، با استفاده از دستگاه‌های وکیوم فرمینگ، ورق پلاستیکی تحت حرارت قرار گرفته و انعطاف‌پذیر می‌شود تا برای شکل‌دهی توسط قالب های آلومینیومی آماده شود.

در ادامه این مقاله انواع مختلف دستگاه های بسته بندی وکیوم فرمینگ که توسط شرکت وکیوم آرارات عرضه می شود را معرفی خواهیم کرد .

فرایند حرارت‌دهی و شکل‌دهی در دستگاه‌های وکیوم فرمینگ چگونه انجام می‌شود؟

در دستگاه‌های وکیوم فرمینگ، عمل حرارت دهی بر اساس اصول مشخصی صورت می‌پذیرد. در این فرآیند، المنت‌های حرارتی در یک یا دو طرف ورق پلاستیکی قرار می‌گیرند تا حرارت به آن منتقل شود. این المنت‌ها با فاصله‌های معینی از سطح ورق قرار می‌گیرند. تنظیم میزان گرما دهی اصولاً بر اساس جنس پلاستیک و ضخامت ورق مشخص می‌شود.

پس از عملیات حرارت دهی، با استفاده از قالب وکیوم فرمینگ مناسب و مد نظر عمل شکل دهی انجام می شود . قالب هایی که در این روش مورد استفاده قرار می گیرند با دستگاه سی ان سی ساخته می‌شوند و از جنس آلومینیوم می‌باشند.

جنس قالب های مورد استفاده در دستگاه های وکیوم فرمینگ چیست ؟

جنس قالب های مورد استفاده در دستگاه های وکیوم فرمینگ معمولا آلومینیوم می باشد. در برخی موارد که میزان گرما دهی و حرارت دهی بالا باشد ، آلیاژ بریلیوم مس مورد استفاده قرار می گیرد. پس از انجام عمل شکل دهی قطعات مورد نظر را از قالب خارج کرده و ضایعات آن جدا می شوند ، سپس می توانید محصول نهایی را مشاهده نمایید .

قالب آلومینیومی وکیوم فرمینگ و قطعه شکل‌دهی شده
قالب آلومینیومی وکیوم فرمینگ و قطعه شکل‌دهی شده
قالب سمت راست: نر - قالب سمت چپ: ماده
قالب سمت راست: نر – قالب سمت چپ: ماده

خوشبختانه این ضایعات با استفاده از دستگاه گرانول ساز قابل بازیافت می باشند و مجددا می توانید برای ساخت ورق پلاستیکی از آن استفاده نمایید . بهتر است بدانید روش شکل دهی حرارتی به دلیل داشتن هزینه ای کمتر نسبت به روش های تزریق پلاستیک، مقرون به صرفه و کارآمد می باشد.

استفاده از دستگاه های وکیوم فرمینگ یا شکل دهی حرارتی خلاء برای تولید قطعات وکیومی و قطعات بسته بندی وکیوم فرمینگ بسیار کاربرد دارد. به علاوه به منظور تولید قطعاتی که دارای شکل پیچیده و عمق زیاد نمی باشند بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.

انواع دستگاه های وکیوم فرمینگ

در زمینه ارائه خدمات وکیوم فرمینگ و بسته‌بندی، دستگاه‌های متنوعی وجود دارند که توسط صنایع وکیوم فرمینگ آرارات ارائه می‌شوند، در ادامه به تعدادی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

دستگاه وکیوم فرمینگ نیمه اتوماتیک

دستگاه وکیوم فرمینگ نیمه اتوماتیک
دستگاه وکیوم فرمینگ نیمه اتوماتیک

دستگاه وکیوم فرمینگ نیمه اتوماتیک برای تولید بسته‌بندی محصولات متنوع از جمله لوازم آرایشی، اسباب بازی، مواد غذایی، ابزارآلات و غیره مناسب است. این دستگاه قابلیت فرم‌دهی به فیلم‌های PET، PVC و HP را داراست. علاوه بر این، نسبت کارایی بین دستگاه و اپراتور در این نوع از دستگاه‌ها به صورت ۵۰ به ۵۰ است.

معمولا این دستگاه‌ها برای تولیدات با تعداد پایین مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین ورق مورد استفاده در این دستگاه‌ها معمولا بصورت شیت باید باشد.

اجزای اصلی تشکیل دهنده این دستگاه شامل هیتر، قالب‌بند، ورق‌گیر و پمپ وکیوم می‌باشد.

دستگاه وکیوم فرمینگ تمام اتوماتیک

با استفاده از دستگاه وکیوم فرمینگ تمام اتوماتیک می توان فیلم های PET ،  PVC و HP را فرم داد . هم چنین با استفاده از این دستگاه می توان قطعات وکیومی را با سرعت و توان بالا تولید کرد. میزان کار اپراتور و دستگاه در این دستگاه 20 به 80 است .

دستگاه وکیوم فرمینگ اتوماتیک
دستگاه وکیوم فرمینگ اتوماتیک

در دستگاه وکیوم فرمینگ تمام اتوماتیک، امکان فرم‌دهی به فیلم‌های PET، PVC و HP با کیفیت بالا وجود دارد.

این دستگاه توانایی تولید سریع و با توان تولید بالا قطعات وکیومی را فراهم می‌کند. و همچنین در این دستگاه از ورق
بصورت رول استفاده می‌شود که سرعت فرایند تولید را بیشتر

در این نوع دستگاه، نسبت کاری بین اپراتور و دستگاه به نسبت ۲۰ به ۸۰ است، که نشان از اتوماسیون بیشتر و کاهش نیاز به دخالت اپراتور در فرآیند است. این ویژگی‌ها، کارایی و کاربرد گسترده‌ای را برای دستگاه وکیوم فرمینگ تمام اتوماتیک فراهم می‌کنند.

اجزای تشکیل دهنده این دستگاه شامل هیتر‌ها، پیستوله‌های خنک کننده، پمپ وکیوم، قالب‌بند، ورق‌گیر و کنترل‌گر PLC می‌باشد.

دستگاه پرس حرارتی هیدرولیک ۶ تن

دستگاه پرس حرارتی هیدرولیک در فرایند بسته بندی وکیوم فرمینگ کاربرد دارد و از این دستگاه به منظور پرس قطعات وکیوم فرمینگ به مقوای چسب‌دار به کار می‌رود.

اجزاء اصلی این دستگاه شامل ترموستات، تابلو برق و کنترل می‌باشند. با بهره‌گیری از این دستگاه، فرآیند پرس قطعات وکیوم فرمینگ با دقت و کیفیت بالا امکان‌پذیر می‌شود.

دستگاه هایفرکانس (جوش و دوخت قطعات وکیوم)

دستگاه هایفرکانس می تواند دو قطعه وکیوم پی وی سی را به یکدیگر جوش دهد.

این دستگاه در بسته بندی وکیوم فرمینگ هایفرکانس کاربرد دارد و قطعه رویی و زیری را به یکدیگر جوش می‌دهد.

همچنین بسته بندی هایی با این دستگاه صورت می‌پذیرند دارا امنیت بسیار بالایی می‌باشند.

دستگاه شرینگ رومیزی مینی

دستگاه شرینگ رومیزی مینی یک وسیله بسته‌بندی است که به عنوان “شرینگ” یا “شرینک” شناخته می‌شود.

در این فرآیند، یک لایه نازک و شفاف از نایلون به دور محصول یا بسته بندی محصول کشیده می‌شود تا از آن در برابر رطوبت، گرد و غبار محافظت گردد.

دستگاه شرینگ رومیزی مینی با ابعاد کوچک و مناسب برای محیط‌های محدود، بهبود فرآیند بسته‌بندی را فراهم می‌کند.

پمپ های وکیوم روتاری (روغنی)

برای ایجاد خلاء در صنایع مختلف از پمپ های وکیوم روتاری استفاده می شود.

پمپ های وکیوم روتاری، به صورت گسترده در بسیاری از سیستم‌های خلاء به عنوان پمپ اولیه به کار می‌روند. این پمپ‌ها به عنوان نقطه شروع برای ایجاد فشار وکیوم در این سیستم‌ها عمل می‌کنند. از پمپ مکانیکی (روتاری) به عنوان یک پمپ اولیه استفاده می‌شود که قادر به کاهش فشار محیط است.

در زمان راه‌اندازی پمپ، حرکت پیستون باعث افزایش حجم داخل پمپ می‌شود و این امر منجر به کاهش فشار درون پمپ می‌گردد. این فرآیند باعث ایجاد فشار وکیوم در سیستم می‌شود، که می‌تواند به طور مؤثر در ایجاد و حفظ فشار وکیوم در سیستم‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

خرید دستگاه های وکیوم فرمینگ و استعلام قیمت

برای خرید دستگاه‌های وکیوم فرمینگ و استعلام قیمت، خواهشمند است با کارشناسان ما تماس بگیرید. کارشناسان ما به شما راهنمایی‌ها و اطلاعات مورد نیاز را ارائه خواهند داد.

امتیاز دهید:

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 4

امتیازی ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهید.

اشتراک‌گذاری نوشته:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.